فرقی بین سخت و نرم جنگ ها وجود ندارد!
چه از روش ها و تاکتیک های جنگ های کلاسیک و جئواستراتژیک بگوییم و چه از ابزار و شیوه های جنگ نرم و رسانه ای؛ یک وجه مشترک است که خودنمایی و ثمردهی می کند و آن هم تشکیلاتی بودن این یورش هاست.
از شروع جنگ 10 ساله تحمیلی، انقلابمان با انواع این مزاحم های همیشگی تاریخ، در هیبتی نوین مواجه شده است که اقتضای رو آمدن این تنها زلال رود هستی، یعنی انقلاب اسلامی است.
روند پیشبرد اهداف این جرثومه های تاریخ، از حمیتی کم نظیر در ضربه زدن به اسلام و اسلامیان خبر می دهد که خود مؤیدهای متعدد را به همراه دارد.
به عنوان نمونه چه می شود که عده ای تحت عنوان مجاهدین خلق، بیش از سی سال، همواره دامنه های حرکات ایذایی خود را گسترش داده اند و هنوز جمهوری اسلامی نتوانسته است آن ها را به تمامه نابود کند و ریشه کن سازد. چنانکه باید در فتنه 88، ردپای این جماعت خودفروخته را به ناچار در جامعه خود تحمل کنیم!
یا که احزاب منحوسه منحله سیاسی که آخرین تلاش های خود را در فتنه 88 نشان دادند، از هیچ سعی تشکیلاتی که هماهنگ با تشکیلات جهانی استکبار بوده است، دریغ نکرده اند. (بر خودمان پوشیده نیست که همین فرصت عرض اندامی را که یافتند، مدیون رخصت ما جماعت حزب الله می دانند.)
شما همین وضعیت را در مورد گروه های فرهنگی- سیاسی از دشمنان نظیر فرقه ضاله بهائیت و دیگر فرق سلولی فعال نیز مشاهده می کنید!
و برای ما سخت است که باور کنیم حجج بالغهی دینمان و حجج اسلام حوزه هایمان را یارای مقابله و محاجّه با این جماعات گمراه شیطانْساخته نیست!
مشکل را در موجود نزد ایشان و مفقود از ما یافت کنید که همان است که امیر(ع) را واداشت به این جمله لرزاننده عرش و فرش:
« فَرَّقَ اللَّهُ بَیْنِی وَ بَیْنَکُمْ وَ أَبْدَلَنِی بِکُمْ مَنْ هُوَ خَیْرٌ لِی مِنْکُمْ وَ اللَّهِ لَوَدِدْتُ أَنَّ لِی بِکُلِّ عَشَرَةٍ مِنْکُمْ رَجُلًا مِنْ بَنِی فِرَاسِ بْنِ غَنْمٍ صَرْفَ الدِّینَارِ بِالدِّرْهَمِ »
« خداوند میان من و شما جدائى اندازد، و به جاى شما کسى را که براى من از شما بهتر است به من دهد، بخدا سوگند دوست داشتم که در برابر ده تن از شما یکى از قبیله بنى فراس بن غنم (که به دلاورى مشهور بودند) داشتم، (و) مانند خورد کردن دینار بدرهم (که ده درهم میدهند و یک دینار میگیرند، ده تن از شما میدادم و یک تن از آنان میگرفتم).»
این مفقود مطلوب، همان تشکیلاتی بودن است!